keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

NUPPUNEN

Sain vihdoin tiedon, että uusi yritysnimeni hyväksyttiin. Minulla oli toiminimi omalla nimelläni jo aiemmin, mutta kun päätin ryhtyä tekemään doulan töitä halusin myös yritykselleni oman nimen, jonka alla kaikki palveluni ovat.

Nuppusen nettisivut löytyvät täältä ja Nuppusta voi myös seurata facebookissa.

Nuppunen tarjoaa vyöhyketerapiaa (erityisesti vauvojen), doulapalveluja (eli synnytystykihenkilön) sekä vuokraa Tens-laitetta, synnytysammetta sekä kantovälineitä. Myöhemmin tähän on hyvä yhdistää kätilön palvelut kun saan koulun käytyä.

Doulan läsnäolo synnytyksessä lisää tutkimusten mukaan synnytystyytyväisyyttä, lyhentää synnytyksen kestoa sekä vähentää lääkkeellisen kivunlievityksen tarvetta, toimenpidesynnytyksiä sekä keisarinleikkauksen todennäköisyyttä. Doula on synnyttäjän henkinen ja fyysinen tuki raskauden ja synnytyksen aikana! Lisää tietoa doulan toimenkuvasta löydät sivultani. 

Tässä vielä pieni aloitustarjous Nuppuselta :)



VAUVAN VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapiasta voi olla apua vauvan itkuisuuden, koliikkioireiden tai unihäiriöiden hoidossa. Hieronta tapahtuu aina lapsen ehdoilla ja on vauvalle kivutonta. Hoitokertoja suositellaan annettavaksi 3-6 ja tuloksia pitäisi näkyä jo viimeistään kolmannen hoitokerran jälkeen. Vaivojen helpottamisen lisäksi hieronta tukee vauvan kehitystä kokonaisvaltaisesti. Kosketus edistää vauvan fyysistä kehitystä, vahvistaa aisteja, lisää vauvan oman kehon hahmotusta sekä saa hänet tuntemaan olonsa rakastetuksi ja turvalliseksi. Hieronta vaikuttaa myös kehon sisäisiin toimintoihin kuten verenkiertoon, hengitykseen, ruoansulatukseen ja suoliston toimintaan.

TARJOUS


35 e/hoito  TAI   100 e/ 3 hoitoa. (norm.40 e/hoito)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti